2017-03-03 07:39:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Várható, hogy előléptetik

Napi horoszkóp március 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Komoly elismerésben részesülhet, és kitágul ön körül a horizont, új élmények, új emberek és új helyszínek révén. Azért vigyázzon, ne szálljon a fejébe a siker, maradjon olyan kedves és megértő a többiekkel, mint szokott!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Elsősorban anyagi szempontból lesz szerencsés ma. Ha ön vállalkozó, akkor most lehetőséget kap arra, hogy tovább terjeszkedjen. Ha alkalmazottként dolgozik egy cégnél, akkor várható, hogy előléptetik, vagy fizetésemelést kap!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Lehet, hogy egy új szerelmi kapcsolatra vágyik? Ez most könnyen összejöhet, és ameddig tart, addig jó lesz – de ne számítson tartós viszonyra. Épp ezért gondolja meg alaposan, megéri-e kockáztatni a meglévő kapcsolatát az új kaland kedvéért…

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Remélhetőleg nyugodt és kényelmes lesz ez a nap, úgysincs nagy kedve az aktivitáshoz. Délután csináljon valami olyasmit, ami igazán kikapcsolja és feltölti energiával, kipróbálhatna például egy új mozgásformát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Tartsa meg a szavát! Ha úgy látják a partnerei, ismerősei, vagy barátai, hogy ön híján van a megbízhatóságnak, akkor nem csodálkozhat azon, hogy idővel elfordulnak öntől. Figyeljen oda, nehogy lekéssen egy találkozót!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ez a nap kiváló arra, hogy hivatalos ügyeket intézzen, gondja legyen a pénzügyekre. Nyereségre tehet szert ismert emberek által, és hasznot húzhat egy előnyös helyzetből. Legyen résen, ne hagyja ki a lehetőséget!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Próbálja meg távol tartania magát az ego túlkapásaitól. Most van az a nap, amikor el kellene fogadnia a „hátsó ülést is”. Ha képes megbízni a másikban, és egy kicsit átadni az irányítást, ön is jól jár majd.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nem kell aggódnia az anyagi nyereség miatt. Amit Ön eltervezett, és amiért megdolgozott, azt meg is fogja kapni. Ha viszont túl sokat akar, az esetleg kiábrándulást, csalódást hozhat szerencse helyett.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma inkább hallgat a szívére, mint az eszére. És milyen igaza van! A megérzései ma tisztábban és jobb irányba vezetik, mint a meggondolásai. Ma bölcsen teszi azt is, ha az emberismeretére hagyatkozik.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Óriási öröm éri, egyik nagyon régi barátja jelentkezik majd, és továbbra nagyon megértik egymást, ez világosan kiderül a beszélgetésük során.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nehezen indul a mai napja, nem úgy sikerülnek a dolgai, ahogy azt szerette volna. Egész nap a pénzügyi problémákon rágódik, és számtalan mentő ötlet jut az eszébe. Ezek egy része nem vezet sehova, de van néhány igazán jó gondolata is.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Jupiter fényszöge hajlamosítja önt arra, hogy sok pénzt költsön olyan dolgokra is, amikről később kiderül, hogy teljesen feleslegesek voltak. Jól tervezze meg a munkahelyi feladatait, és tegye minél kellemesebbé szerelmi életét.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: